Annons

Speltips : Roman Safiullin - Jordan Thompson: 1

Matchcenter
29 oktober 2023 at 12:45 - Tennis, ATP
Court 2, AccorHotels Arena
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 111,51%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-1
FastBet Till FastBet
Kvalfinal till Paris masters och jag tycker det är en klar nivåskillnad mellan spelarna.

Jämn match enligt oddsen. Ganska jämn i alla fall, men jag håller inte med. Jag tycker det under året blivit en klar nivåskillnad mellan dessa två spelare.

Thompson just nu rankad 60 i världen. Jag skulle säga att det normala för honom är att vara lite sämre än så men han har fått till det poängmässigt i år. Överlag en ganska svag atp-spelare dock skulle jag säga.

Safiullin har i år tagit stora kliv framåt. Nu rankad 40, jag tror han kommer kunna fortsätta klättra lite grann. Han har fått ett annat driv och en annan stabilitet i sitt spel och är fortfarande relativt ung. Det skulle inte förvåna mig om han blir topp-30 nästa säsong.

Spelstilsmässigt borde det här passa Safiullin bra. Allt i hans spel handlar om hans kontrollerade offensiv. Thompson tar i princip aldrig några initiativ. Safiullin kommer få föra spelet precis som han vill.

Allt över 1,50 i odds på Safiullin är riktigt bra skulle jag säga.

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback