Annons

Speltips : Roman Jebavy/Matwé Middelkoop - Kevin Krawietz/Andreas Mies: 1

Matchcenter
24 juli 2019 at 16:45 - Tennis, ATP
M 1, Am Rothenbaum
Uppdaterad
122
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Betfair Sportsbook Till Betfair Sportsbook
Turnering: Hamburg. Underlag: Grus.

Vi får väl se hur länge Krawietz/Mies fortsätter värderas enbart på sin insats i Franska Öppna. Det är fortfarande så i alla fall och så länge det är så ska vi dra nytta av det.

Jebavy/Middelkoop är egentligen ett lite bättre par än Krawietz/Mies. Tittar man till hur det var innan Franska Öppna så var Jebavy och Middelkoop stadiga atp-spelare någonstans i mitten av atp-touren i nivå. Det är de fortfarande och i såna här mindre turneringar blir de nästan toppspelare.

Krawietz/Mies är lite svårbedömda, så är det absolut. Innan Franska Öppna höll de till mer på challengertouren än på atp-touren. Nu kommer de in i alla turneringar de vill spela och visst ska titeln i Franska Öppna värderas, de kan ha höjt sig lite, men jag tvivlar starkt på att de på något sätt skulle vara ett helt annat par än tidigare.

Tyskarna har hemmaplan och som sagt, man måste väga in deras enorma skräll i Fransla, men jag tycker inte de är mer än ytterst knappa favoriter och 2,50 på vårt par, mycket bra.

Högst odds hos Betfair. 1000 kronor i bonus där om man ännu inte är kund.

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback