Annons

Speltips : Romain Arneodo/Tristan-Samuel Weissborn - Hugo Nys/Jan Zielinski: 1

Matchcenter
3 maj 2023 at 16:30 - Tennis, Challenger
3 maj 2023 at 09:01 (Uppdaterad 3 maj 2023 at 18:01) 03/05
109
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 138,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Man kan ju undra hur länge det kommer ta innan folk inser verkligheten för Nys/Zielinski. En tid till vad det verkar i alla fall.

De rankas som ett av världens 10 bästa par, Nys/Zielinski. Det är bara det att det inte är sanningen i det verkliga livet.

De gick bra förra säsongen då de etablerade sig på atp-touren. Sen viftade de sig fram till final i Australian Open i år och därmed fick de en alldeles för bra ranking. Sen dess har de 1-7 i matcher på atp-nivå. Det andas inte par i toppen direkt. När man lägger till att det är två spelare som under många år harvat på challengertouren. Man måste nog sätta stora frågetecken kring hur bra de egentligen är. Dessutom, Zielinski är ganska bra på grus men Nys är extremt grussvag. Så att de nu är inne i grussäsongen, det är inget bra heller.

Arneodo/Weissborn är ett par som tillhör de bästa på challengertouren. De har emellertid nu också fått en rejäl skjuts rankingmässigt då de var i final i mastersturneringen i Monte Carlo. Bara en enda ponäg ifrån att vinna där. Sen ska man så klart säga att de heller absolut inte är så bra att de ska vara i final i en stor turnering men den finalplatsen betyder åtminstone mer än motståndarnas finalplats i Australian Open. Monte Carlo ligger i närtid, och spelades på grus. Man får se Arneodo/Weissborn som formtoppade. 

Det är möjligt att jag är för försiktig i min värdering här. Jag påverkas nog lite av att motståndarna trots allt har en så hög ranking. Matchen är jämn och öppen och oddset är väldigt bra på Arneodo/Weissborn.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback