Annons

Speltips : Rohan Bopanna/Matthew Ebden - Rinky Hijikata/Jason Murray Kubler: 2-0 i set Bopanna/Ebden

Matchcenter
15 november 2023 at 12:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 57%
Spelvärde: 108,30%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Ibland ska man vara försiktig med att gå på hur det såg ut i matchen innan. Ibland måste man bara se verkligheten.

Och verkligheten, den var att Hijikata/Kubler, de var liksom inte på samma planet som motståndarna Koolhof/Skupski i sina första match. Nu ett väldigt likt motstånd, på typ samma nivå, och att de ska lyckas sprattla till tillräckligt för att hota i den här matchen. Jag skulle säga att det är osannolikt.

Bopanna/Ebden såg också egentligen bra ut i sin första match men de mötte ett för dagen väldigt bra par i Ram/Salisbury. När Ram/Salisbury spelar bra är de bäst i världen och att Bopanna/Ebden inte fick med sig något därifrån, inget konstigt.

Ytterligare positivt för det här spelet är att i och med att Bopanna/Ebden förlorade sin första match i raka set så bör de nog vinna den här i raka set om de ska känna sig ens någorlunda säkra på att det ska räcka med vinst i sista matchen. De spelar alltså lite grann för det här spelet, något som inte alltid är fallet när man spelar raka set.

Vinstchansen god, oddset bra, det är bara att köra här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback