Annons

Speltips : Rohan Bopanna/Matthew Ebden - Rajeev Ram/Joe Salisbury: 2

Matchcenter
13 november 2023 at 18:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 44-56%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Med tanke på hur jämna paren i dubbelslutspelet är så är det ingen bra idé att förlora sin öppningsmatch. Så också här. Nyckelmatch direkt, och jag tror att Ram/Salisbury är lite bättre.

Det är inte mycket hokus pokus här direkt. Och jag kan ju vara helt ärlig och säga att det är mycket känsla i det här spelet.

För det är Bopanna/Ebden som gått bäst av de här två paren i år. De har faktiskt bara vunnit två turneringar varav Indian Wells är höjdpunkten men fem finaler utanpå det, US Open plus tre mastersturneringar. Så man kan väl lugnt säga att de samlat poäng. Kanske att det där inte riktigt är någon slump dock. Ingen av dem känns riktigt som de stora matchernas spelare. Tittar man på deras finalfacit så har de rejäl minusstatistik både tillsammans och var för sig och jag förstår det där faktiskt. De är inte alltid som bäst när det gäller som mest. När det nu är slutspel och varje match är som en final i stort sett, kanske att detta inte gynnar dem helt. 

Ram/Salisbury precis tvärtom. De har haft en sämre säsong än Bopanna/Ebden totalt sett. De är ranakde sexa jämför med trea för motståndarna men Ram/Salisbury, de sticker alltid fram nosen när det gäller. Trots en lite svagare säsong har de vunnit US Open i år. Plus att formen nu är på uppgång dessutom. De vann i Wien, 500-turneringen där, för bara några veckor sen.

Jag tycker att Ram/Salisbury är de lite bättre spelarna och det lite bättre paret här och jag skulle säga att deras form kanske är lite bättre också. Jag tycker de är en knapp men klar favorit här och då blir oddset som det sitter nu spelvärt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback