Annons

Speltips : Robin Haase/Matwé Middelkoop - Maxime Cressy/Fabrice Martin: 1

Matchcenter
2 mars 2023 at 13:30 - Tennis, ATP
Court 1, Dubai Duty Free Tennis Centre
Uppdaterad
45
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Holland mot Frankrike. I fotboll hade väl Frankrike varit favorit nu för tiden men nu råkar det vara tennis och här har vi en trygg holländsk favorit.

Fin vinst vi plockade på Cressy/Martin igår. De slog Nys/Zielinski, kanske inte enkelt. Det var ett väldigt långt tiebreak i andra set där. Men väl rättvist. De var det bättre paret.

Igår spelade vi fransmännen till 2,85. Idag möter de ett motstånd som jag skulle säga definitivt inte är sämre än det de mötte igår. Idag står de istället i dryga 2 gånger pengarna. Rimligt? Absolut inte. 

Intressant nytt par till den här säsongen, Haase/Middelkoop. Middelkoop har legat precis bakom toppen i ett gäng år medan Haase nu äntligen gett sig på en ren dubbelsatsning. Om de får till det tillsammans skulle jag säga att de kanske inte kommer utmana i den absoluta toppen, men de kan nog ligga precis bakom den. De har i år också redan hunnit med att vinna en turnering, i Montpellier för några veckor sen.

Fransmännen är absolut kapabla och som de servar blir det små marginaler i deras matcher, men jag tycker ändå det är ett ganska enkelt utgångsbud att holländarna är det i grunden bättre paret. Jag tycker också det måste nämnas att fransmännen absolut är kapabla, men de är knappast stabila. De hade en bra dag igår. Långt ifrån säkert att de har en ny sådan idag. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback