Annons

Speltips : Roberto Carballés - Daniel Evans: 1

Matchcenter
13 maj 2023 at 15:25 - Tennis, ATP
Court 2, Foro Italico
Uppdaterad
42
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 106,24%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Tunga grusförhållanden i Rom. Blir för tunga för Evans, tror jag.

Ibland har man svårt att förstå en spelares ranking. Man tittar på resultaten och hitta något att jo, så och så gick det där och så har han väl fått sina poäng då.

Men så finns det enstaka fall. Jag skulle säga att det här fallet är snudd på unikt. Evans är den här veckan rankad på plats 24 i världen. Trots att han känns rejält på väg utför och jag har förutspått att han kanske ska få problem att hålla sig kvar på atp-touren framöver till och med. Inte heller när jag tittar på hans resultat förstår jag hans ranking. Han viftade sig fram till semi i Barcelona nyligen. Det enda vettiga han presterat i år. Och tittar man på det han har att försvara under resten av året. Han vann en challenger tidigt under grässäsongen. Ordentligt dipp efter det och sen rasade det på med poäng i Nordamerika under sensommaren men det är liksom inte jättebra. Att man med hans spelstyrka och hans resultat kan ligga 24 i världen, det är svårt att acceptera. Jag skulle säga att han inte är en av världens 50 bästa spelare.

Det ska vi jämföra med Carballes Baena som är rankad 51 i världen. Jag tycker inte att han riktigt är så bra heller. De är nog i mitt tycke ganska jämna de här två, någonstans utanför de 50 bästa i världen.

Jämna spelare, men underlaget avgör.

Evans har vid enstaka tillfällen gjort det bra på grus men då ofta i riktigt snabba förhållanden. Rent allmänt är hans siffror på det här underlaget dåliga och det kan man förstå. Han har absolut inte ett spel som passar för normala grusbanor. Carballes Baena kommer utnyttja underlaget här. Han kommer sätta massor av tyngd i bollen. Han kommer pressa Evans backhandsida och jag tror att han helt enkelt kommer nöta ut Evans. Grus ut honom, om man så vill.

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback