Annons

Speltips : Rinky Hijikata - Jan-Lennard Struff: 1

14 mars 2023 at 18:10 - Phoenix challenger
14 mar 2023 at 10:29 (Uppdaterad 16 mar 2023 at 16:12) 14/03
59
+1
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 126,90%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Bet: 8
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Den här matchen borde inte vara särskilt svårvärderad. Mycket märkliga odds.

Jag förstår ju att det kan vara lite svårt för oddssättare och spelarkollektiv att få ihop det när det kommer till en spelare som Struff. Han har spelat på atp-touren i många år. Sen har han rasat ut därifrån för ett år sen någonting. Skapliga resultat nu senaste veckorna med betoning på skapliga, för de har inte varit spektakulära. Hur tolkar man det? Är han på väg tillbaka? Är han tillbaka? Definitivt inte det senare i alla fall, men på väg åt rätt håll, kanske det. 

Det vi har är Hijikata rankad 130 mot Struff rankad 134 och jag tycker egentligen inte det finns jättemycket kring det att argumentera emot. Hijikata är på väg upp och gör resultaten för att backa upp det. Han har vunnit en challenger i år, han har slagit spelare på atp-touren, senast Mikael Ymer i Indian Wells, och han kommer av allt att döma vara inne på atp-touren innan årets slut. Struff borde verkligen ta sig tillbaka dit, och hans resultat pekar lite ditåt också, men de pekar inte tydligare ditåt än vad resultaten för för Hijikata.

I min värld skiljer det på tok för mycket i odds här. Jag tror inte det skiljer mycket mellan spelarna och när oddsen sitter såhär, då är spelet helt givet. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback