advert

Real Madrid - APOEL: (AH: -3,5) 1

Matchcenter
13 september 2017 at 20:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Estadio Santiago Bernabeu    Benoît Bastien
13 sep 2017 at 12:28 (Uppdaterad 20 sep 2017 at 00:06) 13/09
Comments (2)
Chans (1-X-2): 53-0-47%
Spelvärde: 119,25%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss:
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Real Madrid kliver in i gruppspelet av Champions League under onsdagskvällen och de gör det hemma på Santiago Bernabeu mot APOEL. Efter misslyckandet mot Levante i ligaspelet förra helgen så tror jag att marängerna tar sig i kragen och kör över sitt motstånd här.

Real Madrid imponerade verkligen på försäsongen där laget bland annat utklassade Barcelona över ett dubbelmöte i den spanska supercupen. Därför är det lite förvånande att laget står på endast 4 poäng i ligaspelet efter 3 spelade omgångar. Stabil seger i premiären borta mot Deportivo (3-0) följdes upp av två raka kryss på hemmaplan mot Valencia (2-2) samt Levante (1-1). Inte godkänt när man heter Real Madrid och speciellt inte inför de egna fansen. Zidane valde att rotera en hel del mot Levante och det har han fått en del kritik för efteråt. Det lär innebära en mer tillspetsad elva i kvällens match och framför allt får vi troligen se Ronaldo i fronten istället för skadade Benzema. Portugisen har varit avstängd i samtliga ligamatcher så här långt och är det även i helgen mot Real Sociedad, men avstängningen gäller inte i Champions League. Så räkna med en väldigt spelsugen Ronaldo i kväll.

APOEL tog sig till gruppspelet i Champions League genom att besegra Slavia Prag med sammanlagt 2-0 över ett dubbelmöte. Två snabba mål i matchen på hemmaplan la verkligen grunden för det avancemanget, för sedan handlade det mesta om försvarsspel. De lär ställa sig och parkera bussen även här men Real Madrid har många fler nycklar än vad Slavia Prag hade för att låsa upp ett sådant försvar. Marängerna har spelare som kan lossa bössan utifrån och med Ronaldo i boxen blir de även starka i huvudspelet. Det blir nog en väldigt jobbig afton i den spanska huvudstaden för APOEL som inte håller någon högre klass i sammanhanget.

Talar för spelet:

  • Efter misslyckandet mot Levante lär Zidane inte rotera lika mycket i startelvan
  • Ronaldo tillbaka och spelsugen, över 100 mål i turneringen säger det mesta
  • Real Madrid slår sällan av på takten vid ledning utan tågar alltid framåt

Talar emot spelet:

  • Real Madrids främste målskytt denna säsong, Marco Asensio, kommer inte till spel

/e@sy

  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
  • Nya erbjudande varje vecka

Kommentarer

Feedback