Annons

Speltips : Rajeev Ram/Joe Salisbury - Rinky Hijikata/Jason Murray Kubler: 2-0 i set Ram/Salisbury

Matchcenter
17 november 2023 at 18:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 61%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Med facit i hand kanske man borde se över den här specialregeln att det finns en plats för Grand Slam-vinnare i slutspelet för Hijikata/Kubler, de har bara varit för dåliga.

Två matcher spelade för Hijikata/Kubler och de har faktiskt inte ens varit i närheten av att vinna ett set. Så illa har det varit. De vann Australian Open i januari. Man förstod inte då hur det gick till och det är kanske ännu svårare nu för när man ser dem spela. Det finns liksom inte så mycket att ta på. De är inga vidare dubbelspelare och inget vidare par. Att det är blixtsnabbt underlag här i Turin var väl också spiken i kistan kanske. Det funkar helt enkelt inte att spela från baslinjen när det går så här pass snabbt.

Ram/Salisbury är det par som hittills under slutspelet sett klart bäst ut och de är min favorit till att vinna hela turneringen. När de är i form, som de verkligen är i just nu, då är de det bästa paret i världen. Dessutom gynnas de kraftigt av det snabba underlaget. De är det av paren i toppen som är bäst offensivt, det vill säga serve och volley. De har sin svaghet från baslinjen men på den här typen av underlag blir det inte baslinjespel.

Jag tror det kommer gå enkelt det här för Ram/Salisbury och även om de kanske inte måste vinna. Det här kommer gå av bara farten. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback