Annons

Speltips : Radu Albot - Mattia Bellucci: 1

6 mars 2023 at 21:30 - Indian Wells kval
6 mar 2023 at 10:20 (Uppdaterad 7 mar 2023 at 04:16) 06/03
39
+1
Chans (1-2): 70-30%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Bet: 7
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Albot tillbaka i USA. Det gick ytterst bra senast och det ska kunna gå bra igen.

Jag gillar de här stora kvalen till mastersturneringarna i USA. För det kommer spelare från många olika håll och utmaningen blir att jämföra dem med varandra. Kort sagt, den som kan mest får till det bäst då det egentligen är ganska svårt.

Här har vi Albot som spelat atp-tennis under många år men som under det senaste året sladdat ner lite till challengertouren. Fortfarande rankad 100 i världen dock och han spelar helst atp-turneringar. Senast han var här i USA och spelade så gick han till semi i atp-turneringen i Delray Beach. Det är starka papper det, och han brukar faktiskt vara bra i just USA, så inget lyckträff riktigt. 33 år numera, inte lastgammal alltså, Albot och han håller fortfarande en fin nivå som en av de bästa på challengertouren och ofta också vettig på atp-nivå.

Bellucci har gått ganska bra på challengertouren senaste året och är rankad 150 i världen men jag skulle säga att han absolut inte är bättre än så. Tveksam form på honom också. Han har de senaste veckorna förlorat mot spelare som inte är bland de 200 bästa i världen. Den nivån kommer inte räcka här.

Det här är en av de största turneringarna Bellucci spelat. Han har begränsad erfarenhet av ett sånt här kval. Det är inget plus för honom. Albot, han är förstås ytterst van vid dessa sammanhang.

Jag tycker inte det är något snack egentligen. Albot är klart bättre, han har bättre form, och det finns ingenting i spelstilarna som oroar mig. Han bara vinner.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback