Annons

Speltips : Purcell/Thompson - Martinez/Reyes Varela: 2

8 februari 2024 at 23:30 - Tennis, USA - Dallas
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 72-28%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 3,57
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Fin skrällchans från Dallas här. Riktigt bra skrällchans skulle jag säga.

De är definitivt bra, Purcell/Thompson. Två singelspelare men som båda är bättre i dubbel. Purcell måste ses som något i närheten av en toppspelare i dubbel, Thompson, han är bra i dubbel han också. Sen så, som sagt. Man ska alltid ha med sig att de är singelspelare. Hur mycket de bryr sig om dubbelmatcherna kan styras av andra saker än bara själva matchen. De kanske ska vidare till en annan turnering, de kanske precis förlorat i singel och vill hem, ni förstår. Oftast är deras inställning väldigt bra ska sägas, men man kan aldrig vara helt säker.

Martinez och Reyes Varela är egentligen inga särskilt starka spelare på den här nivån, men absoluta toppspelare på challengernivå, ganska samspelta, man vet alltid vad man får från dem och de är inte så svaga att australiensarna bara kör över dem.

Jag tycker det skiljer på tok för mycket i odds. Vi hoppas på skrällen här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback