Annons

Speltips : Plats Elitloppet 2023: Brother Bill topp 3

28 maj 2023 at 18:10 - Elitloppet 2023
Uppdaterad
24
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Elitloppet 2023 Plats

Chans: 20%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 5,00
Units: 2/10
Hit/Miss:
Unibet Till Unibet
Elitloppet, årets riktiga höjdare i trav-Sverige och självklart ska man sitta med ett eller flera spel på det hela. Här väljs en plats, det vill säga topp-3 i finalen, på ett av de mindre betrodda ekipagen.

Brother Bill klarar både final och plats

Med betoning på ekipage. När man väljer att placera någon form av spel på Brother Bill  i  Elitloppet så gör man det lika mycket på Magnus A Djuse som valt att köra just Brother Bill i år.

Djuse, kanske redan nu den bästa kusken av dem alla på svensk mark. Han hade garanterat minst tre alternativ den här gången. Ingen av favoriterna möjligen. tt han väljer Brother Bill säger någonting. Det säger att han tror att hästen har en rejäl möjlighet.

Dåligt utgångsläge i försöksheatet

Spår åtta, längst ut bakom startbilen blev det när heaten lottades. Hade varit en katastrof för vissa spetsberoende hästar men för Brother Bills del, inte bra, men ingen katastrof.

Brother Bill är kanske den häst som har den högsta toppfarten en kortare bit och att då hamna en bit bak utvändigt i ett litet fält. När det kommer till att vinna heatet är han chanslös.

Han kommer hamna långt bak och kommer aldrig hinna fram till Don Fanucci Zet som troligen kommer leda detta heat från start till mål. Men Brother Bill kommer spurta bra nog för att plocka halva fältet och därmed gå till final.

Önas Prince kommer vara med där framme och också ta sig till final. Sen finns det egentligen två platser till tre hästar tillgängliga. Etonnant och Go On Boy är Brother Bills konkurrenter om de sista två finalplatserna. Jag tror att en av de andra trasslar till det för sig och att Brother Bill tar en av de två.

Med Djuses hjälp så klart. När det handlar om att navigera sig fram till en finalplats från ett dåligt startspår är kuskens insats mycket viktig och där har Brother Bill en fördel.

I finalen är det sen förstås svårt att riktigt veta scenariot på förhand men stor chans där att det kommer gå undan så klart. Brother Bill kommer troligen ha ett dåligt startspår i finalen också. Om tempot blir högt och några av de där framme tröttnar så kan det bli en kopia av försöksheatet. Att Brother Bill är den som spurtar bäst. Han hinner inte fram, men han tar en plats, topp-3 alltså.

6 gånger pengarna på att Brother Bill slutar topp-3 i Elitloppet 2023 hos Unibet blir mitt nästa speltips till helgens fest på Solvalla.

  • Odds bonus på upp till 500 kr
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
  • Swish och Trustly
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Oerhört stort utbud av odds
  • Passar nybörjare som erfarna spelare

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback