Reklam

Phoenix Suns - Milwaukee Bucks: 1

Matchcenter
8 mars 2020 at 23:00 - Basket, USA - NBA
Talking Stick Resort Arena
8 mar 2020 at 14:48 (Uppdaterad 9 mar 2020 at 01:30) 08/03
36
0
Chans (1-2): 36-64%
Spelvärde: 120,60%
Lägsta spelbara odds: 2,78
Units: 6/10
Hit/Miss: 140-131
Bet365 Spela nu hos Bet365
NBA

Ikväll kan vi kanske få ett intressant svar. Hur bra, eller som många tror, dåliga, är Bucks utan Giannis. 

Han har utvärderats noga sen förra matchen och man har röntgat honom för en eventuell knäskada. Han står som osäker startande ikväll, det som enligt mig är världens klart bästa basketspelare, Giannis Antetokounmpo. Jag skulle bli överraskad, snudd på chockad, om de spelar honom ikväll. De måste vara så tusen procent säkra på att det inte hänt något för att de ska spela honom att, nej det är inte troligt.

Utan Giannis är Bucks för mig ett mycket ordinärt basketlag. De hade nått slutspel i öst då öst är ganska svag, men mycket mer hade det inte varit. De skulle vara ett mittenlag i öst och troligen på undre halvan av hela ligan. Nu är de bäst i ligan. Den skillnaden är Giannis vara eller icke vara enligt mig.

Suns ser sin chans att hitta på något bra

Suns är redan borta från slutspel och kan lägga ännu en misslyckad säsong i lådan. Aytons drogavstängning förstörde nog mycket för dem när de skulle bygga allt kring honom och Booker och när han nu kommit tillbaka har de inte fått ihop det. Han är nu skadad dessutom i några dagar vilket kanske är lika bra.

Det jag tänker här är att jag tror att Bucks kommer vara fantastiskt vilsna om Giannis inte spelar, och Suns kommer garanterat se sin chans att trycka till ligans bästa lag och därmed åtminstone få med sig något positivt från den här säsongen.

Jag tycker det är spelvärde på Suns, särskilt hos Bet365 som sticker ut mycket på oddset här.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback