Annons

Speltips : Pedro Cachin/Federico Coria - Theo Arribage/Luca Sanchez: 1

Matchcenter
6 februari 2024 at 21:50 - Tennis, ATP
Cancha 2
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 121,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Challengerdubbelspelare som ska upp på atp-touren. Det går ibland. Men det går inte alltid.

Två unga dubbelspecialister, Arribage och Sanchez. Hur ofta hör man det egentligen. Det är väldigt få spelare som satsar enbart på dubbel från starten av den professionella karriären men de här två har i stort sett gjort det. Och det har gått bra. De är nu båda rankade topp-100 i världen och kan på det komma in i vissa av de minsta atp-turneringarna. Det ska dock sägas att de inte på något sätt är några dominanter på challengertouren utan de spelar enormt mycket och lyckas vaska fram sina bra resultat den vägen.

Argentinarna Cachin och Coria är två helt okej atp-seplare när underlaget är vad det är här, grus. Ingen av dem satsar på dubbel men båda två är faktiskt fullt okej i spelformen. Samma sak där. Så länge det är grus. De är också lite samspelta sen tidigare då de när de väl spelar ibland spelar tillsammans.

För mig blir det här en jämn och öppen match när den ska sys ihop och jag tycker att fransmännen är på tok för stora favoriter. De är lite favoriter på att de nog vill lite mer än argentinarna men hemmaplan för vårt par, det stör inte alls. Jag tycker oddset är jättehögt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback