Reklam

Olympiacos CFP - Panathinaikos: 1

Matchcenter
3 mars 2020 at 20:00 - Basket, Europa - Euroleague
2 mar 2020 at 08:20 (Uppdaterad 26 nov 2020 at 21:59) 02/03
26
0
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 107,10%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Unibet Spela nu hos Unibet
Euroleague

Ganska het match det här. Lång historia, men Olympiacos blev uteslutna från den grekiska högstaligan förra säsongen efter att ha vägrat spela mot Panathinaikos i en slutspelsserie. Nu lär nog Olympiacos vilja spela, och de lär vara rätt sugna på vinst. De har bara Euroleague att fokusera på den här säsongen så det här är en otroligt viktig match. Vinner de här är de med på slutspelståget. Förlust och det blir mycket tufft.

Panathinaikos ligger före Olympiacos i tabellen just nu. Panathinaikos sexa, Olympiacos elva, men det skiljer bara tre matcher mellan dem.

Hemmaplansfördel?

Skoja inte.

Publiken kommer ta sin chans

Inte bara det att Olympiacos med sin magiska publik är extremt hemmastarka. 8-5 hittills i Euroleague är starka papper sett till deras tabellplacering. Panathinaikos är svaga borta. 4-8, riktigt dåligt sett till deras tabellplacering.

Men viktigast av allt, det här är något extra. Det här är hemmapublikens enda chans att trycka till Panathinaikos på hela den här säsongen. Lita på att de kommer göra allt och lite till för att ta den. Har ni aldrig sett grekisk basketpublik, ta chansen och gör det ikväll, eller om ni inte vill det, sök på youtube. Det är drag, så att säga.

Jag tycker oddset är bra. Jag tror Olympiacos vinner.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback