Annons

Speltips : Novak Djokovic - Jannik Sinner: 1

Matchcenter
14 november 2023 at 21:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 65-35%
Spelvärde: 102,70%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Gruppfinal, om man nu kan kalla en match för det i det här skedet, andra gruppomgången av slutspelet. Men ja, en trolig kommande final är det i alla fall.

Vilken match det här kan bli. Är de rent av världens två bästa spelare just nu, de här två? Att Djokovic är bäst i världen säger väl ingen emot. Alcaraz är definitivt inte tvåa i världen just nu. Så det blir väl Sinner eller Medvedev då som är hans främsta utmanare. Här i Italien kanske det är just Sinner, vem vet. Det får vi se längre fram i slutspelet.

Så jodå, det här är en utmaning för Djokovic. Sinner har etablerat sig som fyra på rankingen, helt välförtjänt. Han är en av de bästa spelaren i världen. Här på snabb hardcourt framför sin egen hemmapublik. Det är klart han är livsfarlig, Sinner.

Men. Man ska veta. Hur överlägsen Djokovic är som världsetta. Det är liksom inte som att det finns några spelare i toppen som slåss om att vara bäst. Djokovic är totalt överlägsen. Sen kommer det några andra.

Och det är där jag vänder mig mot oddset här. Visst har Sinner en bra skrällchans här. Förutsättningarna är goda för honom. Men snälla nån. Djokovic kan inte stå i över 1,50 mot någon motståndare just nu. Så är det bara.

Sinner har en skrällchans. Inte mer än så. Allt över 1,50 på Djokovic är fint. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback