Annons

Speltips : Novak Djokovic - Hubert Hurkacz: 2-0 i set Djokovic

Matchcenter
16 november 2023 at 14:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans: 65%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Han laborerar med sin semifinalplats om han börjar strula, Djokovic. Jag tror inte att han är så sugen på det.

Det har blivit lite konstigt i den här gruppen efter att Tsitsipas först bara var för dålig och sen gav upp efter bara tre gem mot Rune. När man lägger till att Sinner skrällde mot Djokovic i förra omgången, som sagt, trassligt. Det finns en enkel lösning och det är att favoriterna håller idag. Om Djokovic vinner här och Sinner slår Rune under kvällen, då är det klappat och klart. Sinner etta, Djokovic tvåa. Men det kan ju inte Djokovic veta här, att Sinner ska slå Rune. Han kan i alla fall inte lita på det. 

Det är faktiskt också så att Djokovic definitivt bör vinna den här matchen i raka set. Gör han det inte, då ligger han helt i händerna på kvällsmatchen. Det är inte som att det händer, men man kan ändå säga det. Sinner och Rune skulle i så fall kunna komma överens om att spela ut Djokovic och ta sig vidare båda två. Utan att överdriva kan man väl säga att Djokovic är lite konspiratoriskt lagt så han har säkert med det i sin kalkyl i alla fall. Vinner han i raka set här så är han faktiskt inte helt klar heller. Det enda som kan göra honom helt klar är om han blåser bort Hurkacz med stora siffror och raka set. 

Hurkacz första match i turneringen det här. Han vet att det bara blir en match. Han möter en spelare han aldrig slagit förut. Visst spelar han för både poäng och prispengar här, Hurkacz men han har kanske inte fått de absolut bästa förutsättningarna och att möta en Djokovic som måste vara på tårna. Hårda bud ändå.

Jag tycker väldigt mycket talar för raka set Djokovic och jag tycker oddset är bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback