Annons

Speltips : Novak Djokovic - Grigor Dimitrov: 1

Matchcenter
5 november 2023 at 15:15 - Tennis, ATP
Court Central
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 77-23%
Spelvärde: 103,95%
Lägsta spelbara odds: 1,30
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Jag håller med. Alla parametrar finns där. Dimitrov är i sitt livs form. Eller ja, ännu mer, han är bättre än någonsin. Djokovic har haft en tung vecka. Men fortfarande, det ska mycket mer till.

Vid 32 års ålder har Dimitrov hittat en helt ny nivå och jag är så imponerad att det är snudd på löjligt åt det. Vilken otrolig prestation. Det enda deppiga för honom är väl att uppehållet nu kommer för hans del. Vem vet vad som händer över vintern. I värsta fall är han tillbaka på sin gamla vanliga nivå i januari. 

Djokovic har haft en direkt dålig vecka där han tappat set flera gånger, han har sagt att han haft sjukdomsproblem och ja, det har varit trassligt från start fram till finalen. Samtidigt ska man väl säga det. Allt har gått emot honom som det känns. Ändå är han här framme i final, bland annat efter att ha slagit en formtoppad Rublev igår. På tal om imponerande. Det säger mycket om Djokovic nivå. När han är på botten så går han ändå till final, och vinner högst troligt, en mastersturnering. Hur bra är man då liksom.

11-1 för Djokovic i inbördes möten och det är inte bara att han alltid varit och är en mil bättre spelare än Dimitrov. Det här passar också Djokovic helt perfekt, det passar inte Dimitrov särskilt bra. Det är väl bara att ta den kontroll som Djokovic hade på Federer under de dryga 10 år de båda var i toppen. Djokovic vann inte alltid deras möten men han hade 22-10 i inbördes möten från 2011 och framåt. Det är rätt skapliga siffror mot en av tidernas bästa spelare det. Dimitrov spelar likadant som Federer även om han så klart alltid varit mycket sämre, så nu också. Det här är en drömmotståndare för Djokovic.

Jag tror Djokovic gör en punktinsats idag och är lite bättre än tidigare under veckan. Då kan inte Dimitrov göra ett skvatt. Han har ingenting som biter på Djokovic. 

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback