Annons

Speltips : Novak Djokovic - Daniil Medvedev: 1

Matchcenter
3 mars 2023 at 16:35 - Tennis, ATP
Centre Court, Dubai Duty Free Tennis Centre
3 mar 2023 at 10:29 (Uppdaterad 3 mar 2023 at 18:15) 03/03
66
+1
Chans (1-2): 70-30%
Spelvärde: 102,20%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Bet: 6
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Vilken match. Jag tycker inte ens det är en diskussion. Det här är en match mellan världens just nu två bästa tennisspelare. Jag tror den ena bara är bättre.

Medvedev sliter fortfarande med sin ranking. Han är rankad sjua och behöver en vinst hör för att ens klättra en position till på måndag. Han går i så fall om Rublev och är ny sexa. Och där kommer han landa, oavsett om han vinner turneringen men då närmar han sig starkt femteplatsen och sen under sommaren kommer han ha alla möjligheter att knacka på dörren uppåt då spelarna som ligger där försvarar många poäng. Djokovic å sin sida har inga problem med sin ranking. Han är världsetta, och han börjar nu också skaffa sig lite luft neråt till Alcaraz. 

Världens två bästa spelare alltså men det är bara att säga det. Medvedev närmar sig sin toppform men Djokovic, han är på en helt annan nivå. Det räcker med att se Djokovic spela den här veckan. Ingen är nära honom och även om han ännu inte mött någon av de allra bästa, när Djokovic är i vettig form, då ska det till något extra för att han ska förlora.

Djokovic hade för några år sen lite problem med Medvedev men det var då det. Nu fyra raka vinster. Senast han förlorade mot Medvedev var den för Djokovic så hemska finalen i US Open 2021 när han skulle sätta spiken i kistan genom att vinna samtliga slams det året men Medvedev vann överlägset i raka set. Sen dess alltså fyra raka segrar för Djokovic, 9-4 totalt, och jag tycker inte man kan säga att han har några problem med Medvedev.

Jag ska inte krångla till det här. Jag tror bara att Djokovic är på en annan nivå. Jag tror också han är vinstsugen här. Han har ännu inte förlorat i år. Han vill inte förlora mot sin främsta utmanare inför de stora turneringarna i USA kommande månad där han hoppas få delta.

Djokovic bara bättre och jag tycker oddset duger.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback