Annons

Speltips : Norrby - Trollhättan FC: Över 1.0 mål asian line första halvlek

Matchcenter
17 maj 2023 at 19:00 - Fotboll, Sverige - 1. Division
16 maj 2023 at 15:54 (Uppdaterad 17 maj 2023 at 19:44) 16/05
74
0

Söderettan

Chans: 60%
Spelvärde: 111,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Fortsätter med rekarna i Division 1 Södra och den här gången synas ett halvtidsspel på Borås Arena.

Torpederna från Trollhättan

De skulle nästan lika gärna kunna byta namn till Torpedo Trollhättan för oj vad det går undan när dom spelar fotboll just nu. Jag hyllade dom inför helgens match och de stod upp för orden återigen med en ny imponerande 5-0-seger mot BK Olympic från Malmö.

Snacka om att det finns självförtroende hos gubbarna i Trollhättan som bara kör. Det stod 2-0 i halvtid senast men det kunde lika gärna varit två mål till. Det blev dessutom ett bortdömt.

Alibek Aliev gjorde två nya strutar och är glöhet. Han toppar skytteligan i Division 1 Södra på 10 mål där närmast konkrent står på 4 mål. Jag måste även passa på att hylla lagkamraten Kevin Liimatainen som gjorde två mål varav det ena riktgt snyggt.

Norrby med kall form

Laget kanske inte ska ha allt för mycket skit då man på förhand egentligen inte var ett av lagen för den absoluta toppen av serien. Nu blev det ny förlust senast på hemmaplan mot Oddevold med 2-0, man hade väl såklart hoppats på bättre efter den tunga förlusten mot bottenlaget Eskilsminne i omgången innan.

Ska man ha något med toppen att göra framöver så krävs det en seger i den här matchen. Nio poäng på 7 matcher så här långt och hela 7 poäng upp till kvalplatsen till Superettan

Speltips Norrby - FC Trollhättan

Mitt speltips till onsdagens match blir Över 1.0 asian line första halvlek till 1,85 hos Bet365

Jag tycker inte den känns lika självklar som senast, men ändå gillar jag linan när detta FCT spelar. Samtliga matcher jag sett dem spela har det varit fullt jäkla ös från start.

Till runt 2,00 kan man nog syna Trollis med men mainspelet i reken blir halvtids-övern. Tio av Trollhättans 22 mål så här långt har kommit i den första halvleken där man endast misslyckats göra mål en gång i serien så här långt, vilket var mot Falkenberg.

Spännande om denhär maskinen orkar fortsätta som de gjort. Jag är riktigt imponerad.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback