Annons

Speltips : Nicolás Jarry - Thiago Seyboth Wild: 1

Matchcenter
25 mars 2024 at 00:20 - Tennis, ATP
Butch Buchholz
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 113,10%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Seyboth Wild favorit i den här matchen? Helt tokigt tycker jag.

Visst ska man ha lite respekt för Seyboth Wilds höjning på hardcourt de senaste veckorna och han slog Fritz enkelt igår. Riktigt starkt gjort.

Men jag är ofta av uppfattningen att man ska vara lite försiktig med att se på en spelare på ett helt nytt sätt baserat endast på enstaka matcher. Seyboth Wild har hittat en fin form, men jag tror kanske inte han blivit en helt ny spelare.

Utan han är en spelare som knappt är etablerad på atp-touren och han har det normalt tufft på hardcourt. Sen ska formen vägas ihop med det där men ja, man ska vara lite varsam tror jag.

Jarry skrällde också igår. Låter lite konstigt. Han slog Draper rankad runt 40 i världen, han själv är rankad 20 i världen. Men Draper är klart bättre än sin ranking och de allra flesta är väl lite tveksamma till om Jarry verkligen är en topp-20-spelare sett till spelstyrka.

Men här har vi ändå två helt olika nivåer. Jarry är bombsäker på topp-50 i alla fall. Det är definitivt inte Seyboth Wild. Jarry är normalt också mindre hardcourtsvag än Seyboth Wild och ovanpå det här är jag lite tveksam till hur väl det här kommer passa Seyboth Wild. Han är en slarvig spelare och att då ställas mot Jarrys extrema noggrannhet. Kan bli bökigt. 

Seyboth Wild alltså minifavorit här. Jag tycker det är konstigt. Det är definitivt en öppen match, men Jarry är knapp men klar favorit och oddset blir därmed bra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback