Annons

Speltips : Nicolas Jarry - Pedro Martinez: 2

Matchcenter
23 februari 2023 at 22:15 - Tennis, ATP
Quadra 1, Jockey Club Brasileiro
22 feb 2023 at 08:47 (Uppdaterad 23 feb 2023 at 23:47) 22/02
52
+1
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 142,60%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Bet: 8
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Hur får man ihop det här egentligen? Jag får i alla fall inte ihop det.

Knepig karriär får man säga för Jarry. Det har varit otroligt mycket upp och ner. Först upp, han tog sig in på atp-touren på ett imponerande sätt. Sen dippade han upp och ner lite grann innan han fick en lång dopingavstängning som han fortfarande kämpar för att ta sig tillbaka från. Är man skadad får man hjälp att komma tillbaka genom att använda en skyddad ranking för att komma in i x antal turneringar men kommer man tillbaka från doping, då börjar man om från noll. Det är tufft, men det ska sägas att Jarry spelat ganska länge nu men är ändå bara rankad 140 i världen. Det är svårt att säga att han skulle vara mycket bättre än så.

Det folk går på här antar jag är en enda match. Jarry slog Musetti i första omgången här. Musetti som börjat grussäsongen väldigt svajigt. Han är en bra spelare ja, men en mycket ojämn spelare och att slå Musetti när han inte är bra, det betyder liksom absolut ingenting.

Martinez är en tråkig rackare. En arbetare. Som nu spelat på atp-touren i flera år. En stadig topp-100-spelare med andra ord som slog Jarrys landsman Garin i första omgången här. Ett bra namn att besegra, men säger egentligen också ganska lite. Garin har tappat det mesta.

Jag fegar nog lite här. Jag påverkas av oddsen och att folk är beredda att spela Jarry till så extremt låga odds. Men ska man se verkligheten så, Martinez är den bättre spelaren av dem. Båda är bäst på grus. Det finns inte mycket rimlighet i att Jarry skulle vara någon slags jättefavorit i den här matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback