Reklam

New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning: Över 5,5 Mål

Matchcenter
17 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Prudential Center
16 apr 2018 at 19:55 (Uppdaterad 17 apr 2018 at 04:38) 16/04
23
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Devils har stått upp bra mot Tampa i de två första matcherna, men har ändå fått åka hem till New Jersey med 0-2 i baken. Nu siktar man såklart på en seger och när Devils spelar hemma så är man gärna offensiva, vilket såklart kommer öppna upp matchen.

New Jersey förlorade mot Tampa i den första matchen med 5-2 där det spelmässigt var ganska jämnt. Vasilevsky har uppenbarligen hittat formen och har varit en stor bidragande orsak i båda matcherna till Tampas favör. Senast spelade Devils otroligt bra och skapade mängder med målchanser, men lyckades på något vis förlora igen. Fortsätter man på samma spår idag så kommer man ha god chans idag också. Jag tror dock inte att hemmaplan är någon jättefördel här. Devils var sårbara bakåt senast när man kanske från början hade tänkt att vara lite mer defensiva. Nu är man hemma, måste vinna och då förväntar sig nog publiken att man ska försöka föra spelet. Något som jag också tror att man kommer göra. Jag tror inte direkt det gynnar Devils speciellt mycket då Tampa är otroligt skickliga offensivt. Tampa har egentligen vunnit de första matcherna för att man haft en lite bättre målvakt för dagen, men också tack vare deras breda offensiva spetskompetens. Man kan nästan ställa upp med tre femmor som alla är stora offensiva hot, vilket det är få lag som har. Devils är inte superstabila bakåt och med tanke på hur mycket bra målchanser vi haft i de tidigare matcherna så bör vi ha goda chanser återigen till att bräcka linan.

Talar för spelet

  • Devils är inget defensivt kollektiv längre. Man är skridskoskickliga och har en fin offensiv som fungerat bra hela säsongen. Man har blivit ganska sårbara bakåt den här säsongen jämfört med för till exempel två säsonger sedan, men man har också börjat göra fler mål.
  • Tampas offensiv kan bräcka mållinorna på egen hand om de har en bra dag. Det är sällan Tampa går lottlösa och det är också sällan man gör mindre än tre mål.
  • Matchbilden tror jag kommer bli ännu mer öppen den här matchen. Devils kommer vara minst lika offensiva som senast och fortsätter man så kommer det öppnas upp väldigt bra lägen för kontringar för Tampa.
  • Tycker formen och historiken också talar för att vi ska knäcka linan. Det är sällan lagen spelar målsnåla matcher nuförtiden och det är klart att det är bra för vårat spel idag.

Talar emot spelet

  • Devils kommer att skifta målvakt till Cory Schneider som trots att han varit bänkad är deras uttalade förstemålvakt. Kinkaid har gjort det väldigt bra de senaste veckorna, men han två första matcher i slutspelet övertygar inte. Jag tycker det är helt rätt att byta till en mer rutinerad målvakt.

De två senaste matcherna har varit sevärda utan tvekan och jag tycker chansen är god att vi får se många nya mål idag, trots att Devils äntligen skiftar målvakt. Mitt spel idag blir samma som senast och jag kliver in på över 5.5 mål till oddset 1.76 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback