Reklam

Mitchell Krueger - Dudi Sela: 2

Matchcenter
2 mars 2020 at 20:45 - Tennis, Challenger
2 mar 2020 at 12:26 (Uppdaterad 2 mar 2020 at 23:03) 02/03
Kommentarer
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Turnering: Challenger Indian Wells. Underlag: Hardcourt.

De verkar dras mot varandra de här två. Sela har inte spelat mycket det senaste året men han har hunnit med att möra Krueger två gånger, senast för ett par veckor sen i kvalet till atp:n i New York. Krueger slog då en ganska otränad Sela i tre set, Sela vann det första men kroknade sen. Nu några veckor senare och min känsla är att Sela skulle kunna vara lite bättre. Han har fått träna lite, kanske är fräschare, och skulle kunna hålla en okej nivå.

Krueger överskattad

Krueger är en av de mer överrankade spelarna skulle jag säga. Han har tagit sig upp till plats 150 i världen men i min värld är han absolut inte så bra. Han är knappt på den övre halvan av challengertouren och tveksamt om han är en av de 200 bästa i spelstyrka.

Selas nivå numera får ses som oklar. Han är rankad 200 i världen, men då ska man veta att han spelat väldigt lite. Han är i grunden en atp-spelare. Kommer han ta sig tillbaka dit? Kanske inte, men är han fräsch och kan spela lite ska han vara väldigt svårslagen på challengertouren.

Jag tycker det är en chans värd att ta på Sela här. Om han hittat lite bättre form på de här veckor sen senast så kan han ikväll mycket väl vara klart bättre än en ganska svag Krueger.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback