Annons

Speltips : Miomir Kecmanovic - Jan-Lennard Struff: 1

Matchcenter
18 januari 2024 at 05:50 - Tennis, Grand Slam |
Court 7, Melbourne Park
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 67-33%
Spelvärde: 105,86%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Till Bethard
Matchen innan betyder inte alltid allt men här tycker jag den betyder mycket. Jag tror inte att Struff är i form.

Han är en spelare som pendlar mycket, Struff. Eller man ska egentligen snarare säga att skillnaden i nivå mellan när han är i form och inte i form är enormt stor. Något som också kan förklaras för han har ett spel som bygger på att han ska vara aggressiv och hela tiden pressa sin motståndare. När formen är lite sämre blir han ofta lite försiktig utan att säkerheten ökar. Han får då inte press på motståndaren och blir då en ganska vek bollare. Hans insats mot Hijikata i första omgången imponerade inte överhuvudtaget. Han såg direkt dålig ut spelmässigt, Struff och mycket tveksamt om han var värd segern.

Nu möter han Kecmanovic som är en i grunden jämnbra spelare med honom själv. Dessutom en jättestark bollare, Kecmanovic och nu när Struff nog inte är i bästa form, då blir det här en spelstil som är riktigt svår för honom att hantera. Jag tror Struff kommer få stora problem med säkerheten när bollen är i spel.

Kecmanovic klart bättre just nu tror jag och alla odds över 1,50 är bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback