Annons

Speltips : Mikael Ymer - Radu Albot: 2

Matchcenter
22 februari 2023 at 12:40 - Tennis, ATP
Court 1, Palais des Sports de Marseille
22 feb 2023 at 09:14 (Uppdaterad 22 feb 2023 at 14:28) 22/02
108
+1
Chans (1-2): 65-35%
Spelvärde: 129,50%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Bet: 8
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det finns få spelare där värderingen fladdrar som den gör kring Mikael Ymer. Den här veckan tror spelarkollektivet att han är jättebra.

Det finns saker som pekar mot Ymer här. Han är 70 i världen. Dagens motståndare Albot är 100 i världen. Ymer har hållit till i Europa senaste veckorna med Albot varit i USA och spelat där han spelade semifinal i Delray Beach så sent som i lördags. 

Men ja, det där. Det är ganska tunna grejer när man ser oddsen. Inte alldeles långt ifrån 4 gånger pengarna på Albot. Då tycker jag det ska finnas mer.

För det finns tydliga saker som pekar mot Albot också.

Ymer var svajig senaste veckan i Rotterdam där han visserligen slog Safiullin som är en okej spelare men han förlorade sen mot Griekspoor som knappast är en mycket bättre spelare än dagens motståndare. 

Albot ses ofta som lite sämre än sin ranking. Han är ingen spektakulär gubbe precis och han samlar ofta också en del enkla poäng. Spelar ofta extremt mycket också. Så jag skriver under på det, han är ofta lite sämre än sin ranking. Men samtidigt, semifinalplatsen i Delray Beach för bara några dagar sen, hur sorterar man bort den liksom? Han slog där Paul och pressade Kecmanovic. Paul en topp-20-spelare numera, Kecmanovic topp-30. Båda två alltså på en helt annan nivå än Ymer. Albot slog de där spelarna häromdagen men anses nu vara chanslös mot Ymer. Går inte ihop det.

Inga inbördes möten att gå på men jag skulle säga att detta är riktigt dåligt för Ymer spelstilsmässigt. Albot är en robot som håller igång bollen med bra fart men han slarvar inte. Han tar inte onödiga risker. Allt i Ymers spel bygger på att motståndaren ska bli frustrerad och börja ta risker. Det tror jag inte Albot kommer bli utan han kommer nöta på med sitt spel och det kan kanske till och med bli upp till Ymer att göra något med bollen. I så fall är Ymer riktigt illa ute.

Oddset är skyhögt. Det måste testas. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback