Reklam

Mikael Ymer - Hyeon Chung: 1 (+1.5 set)

Matchcenter
23 augusti 2019 at 19:50 - Tennis, USA - ATP - US Open, Qualification
Court 7, USTA Billie Jean King National Tennis Center
23 aug 2019 at 00:57 (Uppdaterad 24 aug 2019 at 15:59) 23/08
Kommentarer

Us open, hard

Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet

Intressant match för ymer. Kom tillbaka från dom döda i första rundan. Ymer har spelat bra i år, gått riktigt starkt på challenger touren. Rankad 107 i världen och han har inte varit skadad lika mycket som tidigare. Utvecklat sin serve, hade förut en tendens till att ofta göra en del dubbelfel och allmänt svaga andra servar. Tycker han har lite bättre klipp i första nu och klart bättre andra servar. 

Ymer spelar väldigt defensivt, trivs bäst med att ta motståndarens fart och göra något. Han rör sig väldigt bra och tvingar ofta motståndaren att slå en extra boll. Fin känsla och blick för spelet. 

Chung, varit i semifinal i australien open och vunnit next gen slutspelet. Det var ett tag sedan nu men inte allt för länge sen. Han har varit skadad mycket under sin karriär och likaså  i år och har på slutet hunnit spela ett fåtal turneringar. Inledde med att vinna en ganska dålig challenger någonstans i asien. Många kramp segrar där, men starkt att vinna. Lämnade wo i en turneringen och förlorade mot en inte allt för bra spelaren i en annan. Tagit 2st ganska lätta segrar hittills i kvalet men inget super motstånd.

Chung spelar klassiskt asiatiskt spel. Försöker ta bollen ganska tidigt, ganska flackt och väldigt snabb i fötterna. Båda spelarna med en riktigt bra bh. Ymer spelar ofta bra mot lite bättre motstånd och jag tror verkligen han kommer bråka med Chung. Chung har inte mött några speciellt bra spelare sedan skadan. Spelar chung inte väldigt bra tror jag ymers försvar kommer vara för bra för en enkel resa.

Ymer är bra just nu, oklar form på chung. Köper inte oddset men fegar och kör +1.5 set på ymer. Det blir väldigt ofta avgörande set när ymer spelar.

Kom igen Mikael!

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback