Reklam

Mikael Torpegaard - Federico Coria: 1

Matchcenter
25 april 2019 at 18:40 - Tennis, Challenger
25 apr 2019 at 09:31 (Uppdaterad 25 apr 2019 at 20:57) 25/04
Kommentarer
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 123,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Tallahassee. Underlag: Grus.

Det är lite skönt när man förstår varför oddsen är som de är, men man bara inte håller med. Då känns värderingen trygg, och spelet därmed tryggt.

Torpegaard har ytterst begränsad erfarenhet av spel på grus på någorlunda hög nivå. På lägsta nivå, futuretouren, har han väldigt bra siffror, men faktum är att han spelade sin första grusmatch på challengertouren förra veckan. Det gick inget vidare. Han blev krossad av Elias, och jag förstår att folk nu tror att han är värdelös på grus. Jag tror däremot snarare att han gjorde en dålig match. För även om han bott i USA länge, han är dansk, och därmed är han uppväxt på grusbanor till viss del. Hans siffror på futuretouren ljuger heller inte. Där har han spelat mycket mer på grus än på hardcourt, och siffrorna är grymma, 33 vinster och 13 förluster, två titlar. på grus alltså.

En viktigt faktor här också att Torpegaard är en absolut toppspelare på den nordamerikanska challengertouren. Coria är en spelare som konstant kämpar för att ens få vara med i challengers. Han är inte jättestarkt kort på nivån, verkligen inte, och även om han visat rätt fin form senaste månaden, man ska inte blunda för att Torpegaard är en rejält bättre spelare.

Coria lite favorit på sin fina form kontra Torpegaards tveksamma form, men 2,75, skyhögt. Korrekt odds är omkring eller lite under 2,20.

Högst odds just nu hos Bethard som ofta har högst odds av alla spelbolag på tennis. Just nu kan man få 500 kronor i boost om man startar ett nytt konto genom att klicka här.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback