Annons

Speltips : Michael Mmoh/Francis Tiafoe - Anirudh Chandrasekar/Vijay Sundar Prashanth: 2

Matchcenter
1 april 2024 at 21:15 - Tennis, ATP
Court 3, River Oaks Country Club
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Matchträning och sånt där ska man ju alltid ta med en nypa salt. Särskilt när det gäller singelspelare som inte satsar på dubbel. Men ja, frågan är väl om man helt ska ignorera det.

Oktober 2021, då spelade Mmoh sin senaste dubbelmatch. Så det är inte riktigt tre år sen men två och ett halvt år sen är det. Det året spelade han tre turneringar i spelformen. Man kan väl säga att hans dubbelrutin, och matchträning i spelformen, är diskutabel. Tiafoe som Mmoh spelar med här spelar en del dubbel, eller ja, en del är kanske att ta i. Han spelar inte mycket.

Här ställs amerikanerna mot ett indiskt par som inte är särskilt starkt. Chandrasekar och Prashanth kämpar på challengertouren och är nästan topp-100. Det vill säga, de vinner massor av matcher men det ska också sägas, de lever ganska högt på att hitta svaga startfält. Här grus, de har spelat på grus senaste månaden vilket är ett plus men det är inte deras starkaste underlag.

Otroligt svårvärderad match vilket är bra, för då tenderar oddsen att bli lite fel. Här har man nog gått lite väl mycket på namnen skulle jag säga. Mmoh extrema ovana att spela dubbel betyder något och jag tycker amerikanernas nivå känns allmänt oklar. En normalinsats kan mycket väl räcka för indierna. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback