Annons

Speltips : Maximilian Marterer - Dominic Thiem: 2

Matchcenter
1 april 2024 at 14:50 - Tennis, ATP
Estadio Millennium, Clube de Tenis do Estoril
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 107,10%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Är det sista dansen han påbörjar nu, Thiem? En sista grussäsong kanske. Vi får se.

Otroligt öde som tennisspelare som han gått till mötes, Thiem. Han var en av de absolut bästa i världen när han skadade handen under den helt meningslösa grästurneringen på Mallorca för ett par år sen. Ingen trodde att det skulle bli några större problem men han blev försiktig. Han väntade väldigt länge, antagligen för länge, med att komma tillbaka och när han kom tillbaka hade han tappat precis allt. Han förlikade sig också snabbt med det och gick ner på challengertouren och på något märkligt sätt började han anpassa sig efter sin nya nivå. Han accepterade att det skulle ta tid, och sen har det helt enkelt inte hänt något. Han har varit rankad runt 100 i världen länge nu och sett till inledningen på året finns det ingen ljusning. Han gjorde det visserligen med sina nuvarande mått okej i Australien där han förlorade mot Nadal i Brisbane och mot Auger-Alisssime i Australian Open. Femsetare mot Auger-Aliassime som ser bra ut på pappret men han var inget bra då, motståndaren. Därefter har han rasat ihop totalt, Thiem. Jämn match mot en irländare som i princip inte finns i Davis Cup och sen två förluster på grus på challengertouren som, ja, jag vet inte vad jag ska säga. När Thiem var som han en gång var hade han knappt förlorat gem mot de spelarna.

Nu då? Varför ska han vara bra idag?

Jag tror inte att han kommer vara bra idag, men jag tror han kommer försöka vinna matchen. För det har han faktiskt inte gjort i sina senaste matcher utan han har använt dem för att experimentera och försöka hitta något. Nu är han uppe på atp-touren och jag tror han kommer optimera spelet lite mer för att vinna. Marterer som han möter idag är knappast någon superspelare heller utan om Thiem bara försöker, då ska han med grusets hjälp ha en jättechans idag.

Jag tycker oddset duger. Jag tror att Thiem skärper sig och vinner. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback