Annons

Speltips : Maximilian Marterer/Benoit Paire - Ruben Gonzales/Reese Stalder: 1

Matchcenter
23 februari 2023 at 00:05 - Tennis, Challenger
20 feb 2023 at 09:59 (Uppdaterad 23 feb 2023 at 01:13) 20/02
40
+1
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 119,70%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Bet: 7
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Singelspelare mot dubbelspecialister och dessutom rätt lynniga singelspelare. Varningsklockorna ringer. Men spelet är här ändå givet.

Det är inte världens två bästa dubbelspecialister det här direkt. Gonzalez är 37 år gammal och har harvat på challengertouren i, vad kan det vara, mer än 10 år i alla fall. Just den här veckan har han faktiskt sin bästa ranking någonsin med plats 120 i världen. Han har altså aldrig varit inne på atp-touren och är egentligen inte särskilt nära. Här tillsammans med Stalder som är rankad 110. Lite bättre spelare Stalder som tagit sig upp fint på rankingen senaste året. I final på atp-touren förra veckan till och med tillsammans med Australian Open-vinnaren Hijakata. Stalder är ett rätt starkt kort på den här nivån. Gonzalez inget jättestarkt kort.

Paire känner nog de flesta till. Kanske den mest lynniga tennisspelaren som funnits. Lite speciellt med honom dock att han oftast kämpar mer i dubbel än i singel. Marterer, en mycket kapabel singelspelare på den här nivån som egentligen är bättre i dubbel än i singel skulle jag säga även om han satsar på singel. Högre kapacitet i dubbel i alla fall. Där skulle han definitivt nå atp-touren om han satsade. Vänsterhänt också, Marterer. Skadar inte i dubbel. Två riktigt starka servare, Marterer och Paire medan motståndarna inte är några servekanoner precis. Kan betyda en hel del här skulle jag säga.

Det är svårt att komma ifrån att det är omöjligt att lita på vårt par. Därför blir motståndarna ändå favoriter då man vet vad man får från dem. Men oddset på singelspelarna är för högt och har de en vettig dag har de alla möjligheter att vinna matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback