Annons

Speltips : Maxime Cressy - Martin Damm: 1

Matchcenter
5 februari 2024 at 12:05 - Tennis, ATP
Court 1, Palais des Sports de Marseille
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 64-36%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Kvalfinal i Marseille det här och helamerikanskt. Jag tror att den mer rutinerade spelaren tar det.

Han är inte där han var för snart två år sen, Cressy. Då var han kanske världens främsta servare och en topp-50-spelare med marginal. Sen dess onekligen tuffare och han är nu rankad runt 130 i världen. Det man ska veta i det sammanhanget är dock att hans motståndare här är rankad utanför de 200 bästa. Så även om han sladdar, Cressy. I en sån här match måste han fortfarande ses som den bättre spelaren.

Ingen jättebra årsöppning av Cressy men jag skulle säga att han kanske sett lite bättre ut än vad resultaten signalerar. Han har också förlorat mot ganska bra eller ganska formstarka spelare.

Damm är en 20-åring som spelat på låg nivå i flera år. Nu absolut lite på väg upp, men finns det någonting som signalerar att han skulle vara på väg att bli topp-100? Faktiskt ingenting. Han har börjat kunna vinna matcher på challengertouren, inte mer.

Marseille, inomhustennis i Frankrike, det här är Cressys absoluta favoritförutsättningar och jag tror att vi kommer få en bra insats från honom. En insats som i så fall bara borde räcka här.

En bra bit över 1,50 på Cressy. Bra odds

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback