Annons

Speltips : Maxime Cressy/Fabrice Martin - Hugo Nys/Jan Zielinski: 1

Matchcenter
1 mars 2023 at 11:10 - Tennis, ATP
Court 3, Dubai Duty Free Tennis Centre
26 feb 2023 at 09:28 (Uppdaterad 1 mar 2023 at 12:46) 26/02
60
+1
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 119,70%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Bet: 7
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det är bara att hänga på. Nys/Zielinski kommer vara överskattade i närmare ett år framåt.

Det låter ju lite amatörmässigt men jag skulle säga att om man spelar emot Nys/Zielinski i varje match den här säsongen så kommer man gå plus. Odds i dubbel sätts mycket efter ranking och det här paret har hamnat helt tokigt till på rankingen. Zielinski är rankad 14 i världen, Nys 21 i världen. De har absolut plockat poängen. Man får inga gratispoäng. Men vi pratar om två spelare som för bara ett drygt år sen var nere på challengertouren. De har blivit så pass mycket bättre att de hör hemma på atp-touren men nu rankas och värderas de som ett av världens bästa par. Det är de inte. 

Kanske också att vi redan börjar se en normalisering av deras resultat efter finalplatsen i Australian Open. Förluster mot Bopanna/Ebden och Evans/O'Mara senaste veckorna. Bopanna/Ebden är jättebra. Evans/O'Mara kanske inte ett par man ska förlora mot om man tillhör de bästa i världen. Vilket Nys/Zielinski förstås inte är, men de rankas som det och värderas också som det på oddsen.

Cressy och Martin är två extremt starka servare. Desto sämre returnerare, men deras servande är så pass bra att de kanske inte är obrytbara, men i alla fall extremt svårbrutna. Två spelare med perfekt inställning också så inget att oroa sig över där.

Det kommer bli väldigt små marginaler här. Väldigt få breaks. Och som jag ser det sitter man mycket gärna med 3 gånger pengarna här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback