Annons

Speltips : Maxime Cressy - Emilio Nava: 1

Matchcenter
13 september 2023 at 12:55 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
29
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
FastBet Till FastBet
Davis Cup i slutet av den här veckan men som alltid, massor av challengerturnering redan från början av veckan och därifrån plockar vi den här matchen.

Jag tycker det känns som ett väldigt bra läge för Cressy att starta om det här. Han har haft en bedrövlig säsong och är inte längre ens topp-100. Lite skönt tror jag egentligen för honom. När han väl slog sig in på atp-touren gjorde han det med väldigt stor kraft och började snabbt bli seedad i turneringarna. Jag tror det blev för mycket för honom. Han började tvivla. Och det blev inget bra. Nu har han tappat möjligheten att spela på atp-touren och han kan i lugn och ro hitta sitt spel igen på challengertouren. Vilket han så klart kommer göra. I grund och botten är han definitivt en spelare för atp-touren.

Den här matchen spelas i franska Rennes och varför jag skriver det är för att Cressy egentligen har hemmaplan. Han spelar för USA men är i grunden fransman. Han flyttade till USA för att spela collegetennis och blev kvar men det här är väl egentligen den riktiga hemmaplanen för honom så att säga.

Nava är en ung amerikan som har en viss kapacitet men han är en medelspelare på challengertouren och är knappast bättre än så. Som med alla amerikaner finns det alltid lite frågetecken kring honom nu när han ska spela i Europa. Det är inte alltid det funkar.

För mig är oddsen för jämna här. Cressy är den klart bättre spelaren, hardcourt inomhus i Frankrike är perfekt för honom, och frågetecken kring Nava. 

  • Snygg sajt
  • Spela utan konto
  • Stort utbud av sporter

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback