Annons

Speltips : Maxime Cressy - Benjamin Bonzi: 2

Matchcenter
22 februari 2023 at 13:40 - Tennis, ATP
Court Central, Palais des Sports de Marseille
22 feb 2023 at 09:21 (Uppdaterad 22 feb 2023 at 15:53) 22/02
26
+1
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 115,15%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Bet: 7
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Han känns inte som den mest hållbara tennisspelaren direkt, Cressy och jag har en stark känsla av att han börjar bli lite sargad.

På papperet ser det bra ut för Cressy. Final i Montpellier för ett par veckor sen. Andra rundan i Rotterdam förra veckan där han också tog set av De Minaur. Och så då andra rundan här i Marseille där han också är favorit till att vinna.

Men. Han började se sliten ut i första omgången i Rotterdam. I andra rundan tog han skadeavbrott för blåsor i handen, något som såg ut att störa honom. Han var heller inte ens nära De Minaur där utan lyckades chansa sig till ett set. Sen i första rundan den här veckan, en ärligt talat riktigt dålig match mot medelmåttan Blancaneaux där Cressy var otroligt aggressiv med sin andraserve. Det är han alltid, men det kändes den här gången i stort sett som att han inte ville spela alls. 

Nu möter han en motståndare som ärligt talat inte är mycket sämre än honom. Bonzi är rankad 60 men har nyligen dippat dit från att ha varit topp-50. Ungefär samma nivå som Cressy alltså. 

Jag känner att oddsen här baseras på Cressys alla matchvinster snarare än hur det sett ut den senaste veckan och jag tror att möjligheten att han går på en nit här är stor helt enkelt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback