Annons

Speltips : Maxime Cressy - Arthur Rinderknech: 1

Matchcenter
6 februari 2024 at 16:05 - Tennis, ATP
Court 1, Palais des Sports de Marseille
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 105,56%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Form, det är något man måste försöka förutse ibland och här förutser jag det. Jag tror att Cressy är på väg att hitta formen.

Det har varit ett tungt år för Cressy kan man säga. Inte i år alltså utan det senaste året. Han har gått från att vara 30 i världen till att vara 130 i världen någonting. Det är riktigt mörkt det. Kanske ingen slump att det kan hända honom dock då han är en spelare som är svajig mentalt. Han har lätt för att inte lita på sig själv och när han inte gör det, då faller allt bara.

Jag har nu sett Cressy i några matcher i år och jag tycker det ser bättre och bättre ut. I sin match häromdagen smällde det riktigt bra i serven och även spelet såg ut att vara på gång lite grann.

Rinderknech som motståndare här där kapaciteten är klart lägre än den är hos Cressy. Rinderknech är rankad runt 100 i världen just nu. Han har faktiskt också varit topp-50 tidigare. Men medan jag tror att Cressy har en bra chans att ta sig tillbaka till topp-50 skulle jag säga att Rinderknech nog är ungefär så bra som hans ranking just nu säger. Han är inte bättre än 100 i världen.

Nu när det luktar lite form på Cressy så tror jag att han bara är bättre än Rinderknech och ja, inget annat som stör. Båda två är som bäst inomhus och ja, jag tror Cressy vinner på att han är bättre. Oddset duger fint. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback