Annons

Speltips : Matteo Arnaldi - Jaume Antoni Munar: 1

Matchcenter
30 april 2023 at 11:10 - Tennis, ATP
Stadium 3
Uppdaterad
20
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 105,45%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Två spelare som inte är alldeles vana vid att vara framme i tredje rundan på den här nivån. Stor match för båda två, och jag tror mig veta vem som tar chansen.

Jämnt i ranking mellan de här två. Munar 88 mot Arnaldi 105. En rätt betydande skillnad dock. Munar är sen flera år etablerad på atp-touren. Arnaldi är precis på väg in på atp-touren. Sen tror jag att Arnaldi har en annan kapacitet. Han har alla möjligheter att klättra mot åtminstone topp-50 medan Munar är några år äldre och har fastnat lite på sin nivå.

Jämna spelare ändå skulle jag säga. De är båda lite bättre än sin ranking och ja, jämna.

Två saker tycker jag talar för Arnaldi.

Den första. Det går ju väldigt snabbt här i Madrid. Han har den klart bättre serven av de här två och kommer få utdelning där. Han är också den mer offensiva av dem vilket kommer vara att föredra.

Ovanpå det. Även om Ruud var dålig, det var ändå en riktigt bra insats från Arnaldi i förra omgången. Munar har i ärlighetens namn inte behövt göra mycket för att ta sig hit. 

Arnaldi bättre för dagen tror jag, och oddset är fullt okej. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback