Reklam

Marin Čilić - Daniil Medvedev: 2

Matchcenter
2 augusti 2019 at 22:25 - Tennis, ATP
Stadium, William H.G. FitzGerald Tennis Center
2 aug 2019 at 08:59 (Uppdaterad 3 aug 2019 at 00:00) 02/08
150
0
Chans (1-2): 39-61%
Spelvärde: 107,97%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Washington. Underlag: Hardcourt.

Intressant det här. Det går inte att göra det så enkelt för sig, men tittar man på den här säsongen är det total klasskillnad. Medvedev är en given topp-10-spelare, Cilic är inte ens topp-50. Som sagt, det går inte att göra det så enkelt, men en liten fingervisning är det ändå om att det här inte är någon jämn match.

Cilic fina vinst över Auger-Aliassime igår ska vägas inte. Inget snack om det. Det är en bra vinst och han vann enkelt också. Det ska dock noteras att Auger-Alissime har tappat formen och just nu inte har någon spelstyrka som är i närheten av att motsvara hans ranking, så kanske att man ska ta det lite lugnt med att övervärdera den vinsten.

Medvedev är väl i sådär lagom bra form. Han kom dock in till den här turneringen med klart bättre form än Cilic. Cilic form har varit katastrofal länge, Medvedev har hållit en viss nivå. Sen visade Cilic något lite bättre igår men överlag, inte bara att Medvedev numera är klart bättre, formen är också på hans sida.

Inga inbördes möten så inte helt lätt att veta hur de kommer funka mot varandra, men jag tror att Medvedevs överlägsna säkerhet kommer betyda rätt mycket. Det kommer hela tiden vara Cilic som tvingas ta risker i och med att Medvedev är så mycket säkrare och om det blir som jag tror talar det mesta för Medvedev.

Jag tycker 1,77 är riktigt bra. Korrekt odds på Medvedev är ner mot 1,60.

Högst odds, som alltid på ATP-touren, hos Bethard. Just nu 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback