Annons

Speltips : Mariano Navone - Alexei Popyrin: 2

Matchcenter
24 april 2024 at 11:10 - Tennis, ATP
Pista 6, La Caja Magica
Uppdaterad
9
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det finns gott om potentiellt övervärderade spelare på atp-touren just nu. Navone är definitivt en av dem.

Det är några lite yngre spelare som hamnat väldigt högt upp på rankingen under början av säsongen. Gemensamt för dem är att de lyckats väldigt bra i atp-turneringar med svaga startfält. Navone dubbelt upp på den fronten. Eller ja, trippelt upp skulle jag säga. Först gick han till final i den extremt svaga 500-turneringen i Rio de Janeiro. Sen till semi i Marrakesh som, ja att den är atp, det är obegripligt. Och så nu senaste veckan, final i Bukarest. Det var i princip inga spelare med där. Visst är det starkt att vinna så många matcher, men det är liksom inga toppspelare han slagit direkt och att man kan bli rankad 40 i världen på såna här resultat, det blir lite tokigt.

Ungefär samma ranking har Popyrin men han har förtjänat den på ett helt annat sätt. Han är en topp-50-spelare på riktigt.

Grus här, litet plus för Navone, men väldigt snabba förhållanden, stort plus för Popyrin som har en av de bästa servarna på touren. 

Dessutom, Navone spelade final i Bukarest så sent som i söndags. Det blir en ganska tuff uppladdning för honom inför den här matchen.

Popyrin klar favorit för mig och oddset är taget. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback