Annons

Speltips : Marco Bortolotti/Sergio Martos Gornes - Zizou Bergs/David Goffin: 2

Matchcenter
22 februari 2023 at 14:45 - Tennis, ATP
Court 1, Palais des Sports de Marseille
19 feb 2023 at 09:37 (Uppdaterad 22 feb 2023 at 16:07) 19/02
36
+1
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 125,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Bet: 9
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Dubbelspecialister mot singelspelare. Ni vet att jag har en förkärlek för specialisterna men det får ju finnas gränser.

Dubbelspelarna måste kunna spela också. Det räcker liksom inte med att bara vara en dubbelspelare. På något sätt måste matchen vinnas också.

Martos Gornes och Bortolotti är två spelare som harvat på challengertouren i massor av år. De har varit konstant svaga där. Spelare som vunnit strömatcher, inte mer än så. Sen fick de ett uppsving som startade för ett par år sen någonting och det handlar egentligen ganska lite om att de blev bättre. Challengertouren har blivit extremt urvattnad, inte minst i dubbel. Spelare som förut vann strömatcher kan nu plötsligt vara toppspelare på challengertouren i dubbel och ja, Martos Gornes och Bortolotti har helt enkelt utnyttjat det. 

Bergs och Goffin. Det är tunt. Två belgare ur helt olika generationer. Bergs har precis börjat nosa på atp-touren. Goffin har varit uppe som en toppspelare men sladdar numera. Goffin snudd på svag i dubbel. Bergs har aldrig spelat särskilt mycket dubbel men inget starkt kort han heller. Det är ju inget bra, men de är två bra spelare, två atp-spelare, och när motståndet som här är så extremt svagt. Då ska två så här pass vettiga singelspelare i grund och botten bara vinna matchen på att de är kvalitetsmässigt så mycket bättre.

Sen finns det fallgropar. Ingen av belgarna bryr sig om dubbel. För motståndarna är detta en av deras största matcher någonsin. Det gör att jag ändå värderar matchen som jämn men som sagt, om belgarna bara vill, då ska de vinna matchen. Som oddsen sitter, helt givet spel.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback