Annons

Speltips : Marcelo Demoliner/Andrea Vavassori - Jeremy Chardy/Ugo Humbert: 2

Matchcenter
4 maj 2023 at 15:25 - Tennis, Challenger
3 maj 2023 at 09:42 (Uppdaterad 4 maj 2023 at 16:15) 03/05
66
+1
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
En av världens bästa dubbelspelare nere på challengertouren. Här ska man hålla ögonen öppna.

Man kan ju fråga sig lite vad han vill, Chardy. Han har försökt sig på en singelcomeback i början av den här säsongen. Har inte gått så bra. Han har under många år varit en dubbelspelare av absolut toppklass, men aldrig satsat fullt ut på spelformen. Ovanpå det där har han det senaste året varit tränare åt Humbert, spelaren han här spelar tillsammans med. Stökigt, får man säga och det är väl kanske något som talar emot spelet här lite grann. Det är svårt att veta riktigt var man har honom.

Kvalitetsmässigt finns det dock inga tveksamheter här. Chardy var innan sitt långa uppehåll en av världens bästa dubbelspelare. Han gick långt och vann stora turneringar trots att han oftast spelade med en ganska svag partner i Martin. Inte minst bra på grus, Chardy. Han har vunnit ett gäng atp-turneringar på underlaget och dessutom varit i final i både Franska Öppna och Rom. Här tillsammans med Humbert som sagt. Aldrig satsat särskilt på dubbel, Humbert men han är en etablerad atp-spelare i singel som har ett spel som passar perfekt för dubbel och han är dessutom vänsterhänt. Det är inte kattskit så att säga.

Vavassori håller helt okej för spel på atp-touren. Demoliner gör det kanske inte riktigt numera men bra för den här nivån. Båda bra på grus. Stabilt par som jag håller som knapp favorit här på att man inte riktigt vet var man har fransmännen. Att kapaciteten är högre i vårt par är detd däremot inget snack om och oddset är alldeles för högt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback