Annons

Speltips : Marcelo Arévalo/Jean-Julien Rojer - Jamie Murray/Michael Venus: 1

Matchcenter
15 maj 2023 at 11:10 - Tennis, ATP
Court 2, Foro Italico
Uppdaterad
49
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 59-41%
Spelvärde: 106,20%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Ibland säger jag att det är svårt att värdera dubbelmatcher. För att det finns många olika parametrar. Ibland är det också väldigt enkelt. Här är det definitivt enkelt.

Sen ska man inte blanda ihop enkelt med resultat. Ja, det är enkelt att säga att det inte ska vara nästan jämna odds som det är här. Men nej, det betyder inte att det finns några garantier för att resultatet blir som man vill. 

Arevalo/Rojer rankas som världens fjärde bästa par. Lite trögt hittills i år kanske men mja, 14-8 i vunna matcher tillsammans. Det är liksom inte dåligt. De kanske presterat marginellt sämre än sin ranking. Ett par i den absoluta toppen helt enkelt.

Där, i den absoluta toppen, tycker jag inte att Murray/Venus befinner sig. Visserligen har de rätt många matchvinster i år men det kommer av att de hittat svaga startfält och gjort vad de ska där. När man ska värdera in dem så landar de absolut inte som ett av världens 10 bästa par om man frågar mig. Inte jättelångt utanför det kanske, men för att beskriva nivåskillnaden. Vi har ett av världens absolut bästa par mot ett par som inte är det i den här matchen.

Underlaget då?

Murray klarar sig bra på grus, men han är den av de fyra som missgynnas något av det. Så minimalt plus av underlaget för vårt par också.

Oddset, högt. 

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback