Annons

Speltips : Marcel Granollers Pujol/Horacio Zeballos - Rohan Bopanna/Matthew Ebden: 2

Matchcenter
18 november 2023 at 12:10 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
3
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 102,30%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det är fantastisk nivå på semifinalerna i singeln. Faktiskt bra nivå på semifinalerna i dubbeln också i slutspelet.

Samtliga par som är vidare till semifinal i dubbeln har en rejäl möjlighet att vinna hela kalaset. Mer än så skiljer inte mellan dem.

Här Granollers/Zeballos som gick rent i gruppspelet mot Bopanna/Ebden som avslutade gruppspelet med att på ett imponerande sätt besegra världstvåorna Koolhof/Skupski för att ta sig till semifinal.

Fördel för Granollers/Zeballos att ha vunnit alla sina matcher i gruppen? Brukar faktiskt inte vara det i dubbeln. Det kan vara bra att ta en förlust i gruppspelet så man gjort den, så att säga. När marginalerna är så små som de är i dubbel blir annars känslan att man liksom samlar ihop till förlusten.

Men det där betyder inget.

Två saker betyder något.

Sett över hela säsongen tycker jag att Bopanna/Ebden varit ett bättre par än Granollers/Zeballos och jag hittar inget i parens form som talar emot att de är lite bättre den här veckan också.

Dessutom, blixtrande snabbt underlag här i Turin. Perfekt för Bopanna/Ebden. Egentligen inte så bra för Granollers/Zeballos. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback