Annons

Speltips : Marcel Granollers Pujol/Horacio Zeballos - Máximo González/Andrés Molteni: 2

Matchcenter
16 november 2023 at 18:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Nu ska gruppen avslutas här, och matchen spelar kanske ingen roll för semifinalplatserna, men den är just därför lika betydelselös för båda paren.

Det är lätt att tänka här att Granollers/Zeballos är fortfarande kvar i turneringen, Gonzalez/Molteni är utslagna, så Granollers/Zeballos vill mycket mer då? Jag skulle säga att det i det här fallet kanske till och med är tvärtom.

För det är dubbel det här. Granollers/Zeballos är redan klara för semifinal och de kanske kan känna lite att de inte vill jaga livet ur sig här. De kommer garanterat göra sitt bästa och försöka vinna, men de har viktigare matcher framför sig. 

Gonzalez/Molteni är utslagna, och spelar här säsongens sista match. Men det är prispengar för varje matchvinst i slutspelet. Stora prispengar för dubbelspelarna. Och även rankingpoäng för varje vunnen match. Bra rankingpoäng. Jag tror att Gonzalez/Molteni kommer vilja avsluta sin säsong bra och om jag måste välja, då tror jag det är större chans att de gör precis allt för att vinna den här matchen än att motståndarna gör det.

Rent kvalitetsmässigt är Granollers/Zeballos bättre. De har också sett riktigt bra ut hittills under veckan. Det gör dem absolut till favoriter här men jag tycker att skrälloddset på Gonzalez/Molteni är det som lockar. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback