Annons

Speltips : Manuel Guinard/Hunter Reese - Filip Bergevi/Lukasz Kubot: 2

Matchcenter
1 mars 2023 at 15:10 - Tennis, Challenger
27 feb 2023 at 09:17 (Uppdaterad 1 mar 2023 at 16:27) 27/02
45
+1
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Bet: 7
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Det var nog ett gäng år sen en svensk spelade med en såhär pass meriterad dubbelpartner och jag tror det kan bli vinst.

Det var "bara" fem år sen Kubot var världsetta i dubbel. Sen har det väl gått lite sämre, i alla fall de senaste två åren någonting. Han har väl varit skadad under hela karriären egentligen. Ryggen var troligen slut för ganska många år sen. Men han vägrar ge sig. Att han ska ta sig tillbaka till toppen, Kubot, det är helt orealistiskt men nu är han nere på väldigt låg nivå här och på den här nivån bara måste han vara bra fortfarande. Bara en match spelad i år på Kubot. Han spelade i Davis Cup när Polen mötte Japan. Han och Zielinski förlorade då i en jämn tresetare. Inte bra, men det indikerar ändå att han åtminstone kan spela fortfarande, Kubot. 

Svenske Bergevi kämpar för att slå sig fram på challengertouren i dubbel. Ingen vidare ranking ännu, men man måste spela mycket och länge för att få en ranking i dubbel. Han vinner redan matcher och är inte dålig för nivån.

Motståndet då?

Reese är matchens klart högst rankade spelare, 86 i världen. Är han så bra? Definitivt nej skulle jag säga. Guinard spelar lite mindre dubbel numera och är 180 i världen i dubbel. Båda två bra spelare för nivån, men knappast absoluta toppar skulle jag säga.

Riktigt svårvärderad match mellan två par som inte är samspelta men just det där, att den är så svårvärderad och att det känns så öppet gör att 2,50 för mig känns fullt okej. Det behöver provas. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback