Annons

Speltips : Mackenzie McDonald - Filip Krajinovic: 2

Matchcenter
9 mars 2023 at 20:05 - Tennis, ATP
Stadium 3, Indian Wells Tennis Garden
Uppdaterad
60
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 62-38%
Spelvärde: 109,06%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Idag torsdag ska första omgången avslutas i Indian Wells med ett gäng matcher. Bland annat den här som är lite intressant.

Inte olika som spelare de här två. Båda två starka tempobollare från baslinjen. Båda två kanske lite svaga försvarsmässigt vilket inte riktigt passar in i spelstilen, och därför ligger de oftast utanför de 50 bästa i världen.

Krajinovic är den av dem som varit bäst när han varit som bäst. Han har varit uppe på topp-30 även om det var fem år sen nu. McDonald är snarare att han just nu är uppe på sin högsta nivå. Han har bara varit rankad topp-50 enstaka veckor under karriären.

Formen är bättre på McDonald. Han har börjat året bra med minst en matchvinst i varje turnering han spelat. Det är ganska starka papper det. Krajinovic, ingen bra form. Hanh ar haft det trögt i årsöppningen.

Det där ovan gör McDonald till favorit i dagens match. Ganska klar favorit skulle jag säga. Men ser man till spelarnas grundnivå är Krajinovic minst lika bra och jag skulle säga att formen värderas väl högt här. Oddset på Krajinovic är några tiondelar för högt.

Knappast en motståndare Krajinovic är rädd för. Gör han en bra match har han precis alla möjligheter.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback