advert

Lugi HF - IFK Ystad HK

18 november 2016 at 20:00 - Handboll, Sverige - Elitserien
7 apr 2017 at 15:00 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Om drygt tre timmar ska två matcher i handbollsligan dra igång och jag tycks har hittat mig två säkra tips till bägge matcherna. Först på pappret ligger en match nere i Lund där Lugi tar emot kollegan IFK Ystad i en match där hemmalaget bara ska vinna. Det är inget snack om att man löser denna uppgift utan problem, men då spelvärdet är dåligt väljer jag att lira en målskyttelina som ser riktigt bra ut. Häng med!
IFK Ystad har verkligen haft det tufft i den numera kallade handbollsligan och det märks att man kommit upp i en högre nivå. Man väntar fortfarande på sin första seger och jag har svårt att se hur man ska ta den. I anfallsväg så gör man för många enkla misstag som straffar sig i form av kontringar, samtidigt som försvaret har många läckor och ser man till helheten så håller man inte nivån. Idag ställs man mot Lugi som enligt mig, efter Kristianstad, är ligans bästa lag och på bortaplan har man tyvärr ingenting att hämta. Just det där med enkla misstag/tekniska fel framåt är en faktor som jag lutar mig starkt på då mitt målskyttelir hamnar på en kantspelare, och det är...

Ingen annan än Hampus Jildenbäck som kanske är ligans bästa högersexa. Han har en otrolig speed och är riktigt bra i läget, och då Ystad har en tendens att göra enkla misstag, kommer han att utnyttja dessa i form av kontringar/andra fas spel. Jeppsson på niometer är en utmärkt spelfördelare och att Jildenbäck kommer få lägen, tvivlar jag inte på. Jag förväntar mig ett taggat Lugi som kommer från en rad poängtapp och idag lär man gå för det på riktigt trots ett enklare motstånd. Alla dessa faktorer talar för mitt spel och jag känner mig säker!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror på Lugi och jag tror på framförallt en lyckad eftermiddag för herr Jildenbäck. Där av lirar jag Hampus Jildenbäck ö3,5 mål med en insats på strax över medel!

 
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback