Annons

Speltips : Luciano Darderi - Gaël Monfils: 2

Matchcenter
24 april 2024 at 15:30 - Tennis, ATP
Manolo Santana, La Caja Magica
Uppdaterad
6
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 104,16%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det har varit ett stående tema det här de senaste åren. Någon eller några challengeritalienare hamnar alldeles för högt på rankingen och tynar sen bort.

Passaro, Mager, Gaio, Giustino, Caruso, äh, det finns många fler. Jag drog dem bara ur minnet. Italienare som nöter på nere på challengertouren, ofta till väldigt stor del hemma i Italien. De får träff på några turneringar, blir topp-100, men tynar sen bort på lång sikt. Nu ska det sägas att Darderi ju vunnit på atp-touren i år. Han vann den mycket svaga turneringen i Cordoba. Så man kan ju liksom inte gräva ner honom. Han är nu rankad 60 i världen och har en fantastisk chans det närmaste året men jag är inte så övertygad om att han kommer lyckas.

Monfils är i fullt okej skick just nu. Förutsättningarna i Madrid borde passa honom väldigt bra men trots det har han inte alltid fått till det här. Kanske dags nu på ålderns höst? Han bara ska i alla fall klara den här matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback