Annons

Speltips : Lucas Pouille - Nuno Borges: 2

Matchcenter
1 april 2024 at 17:25 - Tennis, ATP
Estadio Millennium, Clube de Tenis do Estoril
Uppdaterad
8
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 30-70%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Första omgången i Estoril och jag tror på en stabil hemmaseger.

Det verkar vara de avdankade spelarnas turnering i Estoril. Thiem finns med i startfältet. Pouille och Gasquet möttes i kvalet igår där Pouille vann och därmed är inne i huvudturneringen. 

Lite på gång är han dock, Pouille. Han har harvat på challengertouren utan några större resultat hittills i år. Visserligen en finalplats årets första vecka i Thailand men motståndet där var riktigt svagt. Sen har han vunnit strömatcher innan han för en månad sen överraskade med att kvala in i Indian Wells och även vinna en match i huvudturneringen. Men lite samma sak där, det var inget supermotstånd. Jag kan inte tänka mig att Pouille kommer komma tillbaka till en vidare hög nivå. Han har varit borta för länge, tappat för mycket, och tiden har kanske sprungit ifrån honom lite. Han kan absolut ligga och vara en spelare på gränsen till atp-touren, men mer än så blir det inte och den nivån räcker inte här.

För även om Borges är en challengerkung snarare än någon som är särskilt bra på atp-touren. Sånt här motstånd brukar han ha väldigt bra kontroll på. Hemmaplan och grus här, inte alls tokigt för honom.

Borges är en stabil spelare som man vet vad man får från och det kommer räcka här. Oddset duger väldigt bra. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback